Čiunė (Nyderlandai)


VARDAS: Čiunė
AMŽIUS: 4 metai
DYDIS: Didelė mergina, apie 30 kg svorio
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Sako, kad daugiau istorijų yra parašyta apie šuns, o ne žmogaus ištikimybę. Ir ne be reikalo - atšauna Čiunė.
Čiunė yra šita undinėlė, lipanti iš vandens.
Ji gyveno mylimo šuns gyvenimą. Tada nutiko bėda. Šeimininkę užpuolė liga, dėl kurios ją giminaičiai išsivežė į užsienį. Čiunę atidavė kažkokiems žmonėms į Rimkus. Po kurio laiko Čiunė nuo jų pavėgo ir... grįžo namo! Į Klaipėdą, į savo senąjį daugiabutį. Atsigulė šalia durų ir laukė... grįžtančios šeimininkės.
Sulaukė vyruko iš Nuaro. Ji buvo nuvežta ten. Po kelių valandų jos atvažiavo pasiimti. Galiausiai ji vėl pabėgo ir vėl grįžo į savo namus. Taip pateko pas mus.
Pirmom dienom ji kategoriškai pareiškė, kad lauks savo šeimininkės. Galiausiai Čiunė suprato, kad šeimininkė tikriausiai negrįš, ir sutiko išvažiuoti su mumis prie jūros.
Ten pamatėm kitą šunį: laimingą, pasitikinčią savimi, nebijančią nieko. Panašu, kad Čiunė su šeimininke veikė daug, nes jai nebuvo nauja nei keltis keltu, nei vaikščioti mieste, o pamačiusi jūrą ji beveik išprotėjo. Pradėjo tempti iš visų jėgų (o būdama nemaža mergina ji tų jėgų turi daug), su visu pavadžiu ištrūko iš rankų ir nėrė tiesiai į bangas. Šįkart nebuvo noro kažkur bėgti - džiaugėsi bangom :) O mes džiaugėmės, kad mergytė atsipalaidavo ir, tikriausiai, susitaikė su tuo, kad dabar jos laukia naujas gyvenimas. Šitas nuostabus šuo, nuostabi jauna kalytė, ieško žmogaus, kuriam galėtų atverti savo ištikimą, mylinčią širdį.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.