Čerčilis


VARDAS: Čerčilis
AMŽIUS: 2017 05 29
DYDIS: Esu dičkis, sveriu 26 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Va taip klostosi gyvenimas: vieną dieną turi namus, kitą - tave atiduoda į prieglaudą. Kadangi tokių atiduotų ten šimtai, tau randa vietos tik prie grandinės. (Ir tik nepulkit kaltint prieglaudos, ne jie tuos šunis benamiais padarė.) Bet ar aš verkiu? Ar sėdžiu nuliūdęs? Ne! Aš džiaugiuosi net mažiausiu dėmesiu. Strapalioju ten prie tos būdos linksmas. Ateina dvi merginos, pamato mane ir klausia:
- Galim šitą?
Pasiima mane, pasodina į mašiną ir jau kitą dieną aš varau į trasą. Pusė dienos pralakstau kieme. Kasdien ateina vis naujas žmogus ir vedasi mane į ilgiausius smagiausius pasivaikščiojimus, o grįžę visi giria, koks aš nuostabus šuo! Koks aš fainas, koks aš paklusnus, mielas, gražus - žandai man kaista kasdien. 
Man jau dabar yra visai smagu, bet, sako, kad čia išleidžia tik į super gerus namus. Sako, kad bus dar geriau. Visai gerai. Laukiu ir tikiu, kad taip ir bus, nes, kaip sakė mano bendravardis: "Sėkmė susideda iš žingsniavimo nuo vienos nesėkmės prie kitos, neprarandant entuziazmo." Aš jo neprarandu niekada :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.