Čaro


VARDAS: Čaro (Charo)
AMŽIUS: 2013 12 28
KILMĖS ŠALIS: Ispanija
DYDIS: Esu tvirtas šuo, sveriu 25 kilogramus
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

¡Hola! ¿Que tal? Turiu kalbėti su Google translator'ium, nes esu tik tik iš España ir dar gerai nemoku lituano kalbos.
Claro visi dabar klausit, kodėl šuo iš España turėjo čia atvažiuoti, jeigu ten šilta ir gerai. Taip, ten šilta, bet aš ten dos metai gyvenau prieglaudoje, laukiau šeimininko ir niekas manęs nenorėti. Labai mažai išeidavau į lauką, nes tokie šunys kaip aš ten nėra labai mylimas. Ant manęs gali supykti vien tik dėl mano plati šypsena. Todėl mane mylintys žmonės sugalvojo paklausti, ar šitas prieglauda priimtų mane pas save. Ir jis priėmė. Dabar aš gyvenu čia. Ir čia visi mane myli jau nuo pirma diena.
Čia aš galiu eiti į miestas ir visi man šypsosi. Visi nori mane glostyti ir apsikabinti. Aš irgi noriu, kad mane glostytų ir kalbėtų su manim. Aš esu ispaniška, man patinka komunikabilumas ir draugystė. Visi čia nustemba, kad aš labai ilgai nemačiusi miesto esu šitoks socialus šuo. Aš nebijau beveik nieko. Važiuoju mašinoje ir man gerai, einu į kavinę ir man patinka, sutinku naujus žmones ir visiems duodu un beso ir vizginu uodegą. Netgi sudarau draugų iš šunų. Tekila ir Tadas - mano geras draugas. Tekila nori parodyti, kad ji yra bosas, aš nenoriu boso ant savęs, bet mes radom viena kalba. Tadas nieko man nenori parodyti, todėl Tadas man patinka labiau. O labiausiai man patinka mano žmogus. Visi mano žmogūs. Ir vaikai, ir ne vaikai, ir teta, kur mane parvežė, ir tetos, kur mane prižiūri, ir tas dėdė, kur naktį manęs važiavo pasiimti - visi visi.
Mano širdis labai didelis, aš myliu visas pasaulis ir aš manau, kad yra labai neteisinga mane diskriminuoti tik todėl, kad aš turiu platus šypsena.
Man sakė, kad aš čia atvažiavau tam, kad rasčiau šuniškas laimė, todėl ieškosiu šeimininko tiek, kiek reikės, kol rasiu tokį, koks manęs nesugadins.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.