Blondė


VARDAS: Blondė
AMŽIUS: 2019 12 18
DYDIS: Esu nedydelis šuniuks, sveriu 7 kg
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA

Žodž, atvažiavau čia iš Panevėžia. Nusgandus visa, pasmetus. Viska bijau, visks mani gąsdin. Išsived į lauką, fotografuoj, šnekin, glosta - a man nereik tų visų glostymų, dėmesia, nieka. Ka tik paliktų mani ramybėj. Bet nepaliek žalčiai. Geriausiai jaučiuos sava voljeriuke, su sese. Šnabždamės abydvi, gąsdinam viena kitu. Bet kur tau! Ka leistų kas taip pabūt! Atein ir išsived vis. Saka, kad turiu pasidaryt drąsiasnė. Saka, kad man tiesiog nebuva skirta pakankamai dėmesia, kad nemačiau daug viska, kol augau, dėl to ir esu tokia baukšti. 
Tai daba vykst mana socializacija ta vadynama. Roda daba man vysku iš eilės: pavadėlį (nes ir su tuo vaikščiot nemoku), kiemą, už kiemo, paskui, girdėjau, sodyns į mašyną ir veš kažkur. Žodžiu, turiu išmokt nebijot gyvenima. 
Žodž, namų da neieškau.
Bet ką aš noriu pasakyt? Kas auginat šuniuką, arba turit jau užaugisį šūnį - rodykit jam viską. Visur veskit, imkit su savim, pratinkit prie garsų, kvapų ir kitokių dalykų, ka tas nieka nebijotų. Nes baimėj gyvent menks malonums, žinokit.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.