Bela


VARDAS: Bela
AMŽIUS: 1,5 metų
KILMĖ: Sibiro haskio mišrūnė
VAKCINACIJA: Atlikta
STERILIZACIJA: Atlikta
ATVYKIMO PRIEŽASTIS: Skaudžios šeimyninės aplinkybės, todėl prašau nepulti mano šeimininko - jam dabar ir taip nelengva...

AŠ: Pasižymiu visomis haskiams būdingomis savybėmis. Esu aktyvi, sportiška, energinga, mažai loju, bet kartais haskiškai šneku. Bet visgi paneigiu kai kuriuos mitus. Pavyzdžiui, mitą, kad visi haskiai būtinai turi pabėgti. Net du kartus prieglaudos lankytojai netyčia mane paleido per vartus. Abu kartus pati grįžau prie prieglaudos vartų. Todėl labai tikiuosi, kad saugiose man vietose būsimas šeimininkas leis man pasibėgioti. Esu labai susikoncentravusi į žmogų. Šalia manęs visada jauku ir gera būti, o man gera, kai mylimas žmogus yra šalia. Labai tikiuosi rasti žmogų, kuris norės skirti man kuo daugiau savo dėmesio - aš už jį neliksiu skolinga ;)

IR DAR: Kadangi dėl manęs į kovą jau stoja daugelis žmonių, norėdama užbėgti už akių tiems, kurie šunį renkasi tik dėl žydrų akių, ir tikėdamasi savo grožiu paremti savo paprastesnės išvaizdos draugus, aš būsimo šeimininko prašysiu prieglaudai paaukoti kiek daugiau, t.y. 50 eurų. Čia gi geram tikslui, todėl visai nesigėdiju prašyt ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.