Beki


VARDAS: Beki
AMŽIUS: 2015 07 15
SKIEPYTA
ČIPUOTA
Manau, kad esu sterilizuota, nes veterinarė ant mano pilvo rado randą, tai nebepjaustė manęs papildomai. Bet jei netyčia nuvykusi į naujus namus pradėčiau traukti serenadas, prieglauda mane sterilizuos. Nemokamai, žinoma.

Man taip keistai čia pavyko papulti. Vieni žmonės pradėjo mane persekioti. Kelias savaites vaikščiojo iš paskos, bandė prisišnekinti, šaukė visaip "Kss kss" ir pan., siūlė maistą - buvau pasimetusi. Iš pradžių nuo jų bėgau, nes nebuvau pratusi prie tokio dėmesio. Paskui pasidaviau.
Ir paaiškėjo, kodėl jie taip norėjo mane prisišnekinti. Jie sumaišė mane su savo katinu, kuris dingo prieš kurį laiką... Liūdna -  vieni ieško savo katinėlių ir niekaip negali rasti, o kiti jų katinuką randa, nors niekas jo neieškojo...
Atvažiavau čia kaip katinas. Dar ir dabar kai kas mane sumaišo su katinu. O aš esu katė. Panašu, kad sterilizuota ir katinams galvų jau nebekvaršinsiu.
Dažniausiai mae galite sutikti tokiam pintam burbule aukščiausioj katinų kambario vietoj. Mėgstu sėdėti atokiau ir stebėti visus iš aukšto. Gana katiniškas bruožas, sakyčiau. Bet mėgstu ir glostymus bei draugystę. Susumavus esu vadovėlinė katė nuostabiais kailiniais.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.