Bartas (Latvija)


VARDAS: Bartas
AMŽIUS: 2015 01 01
DYDIS: Nedidelis, spanielio ūgio geriausiu atveju
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Fotkėse matot skirtingus šunis? Čia visur aš,
Žodžiu, tokie reikalai: išvariau gyventi į Olandiją (prieš tai gyvenau kitoj prieglaudoj čia, Lietuvoj, tik nepamenu, kuriam mieste), galvojau, kad jau susitvarkiau gyvenimą, bet sveikata sustreikavo ar kas man ten buvo, pradėjo man procedūras daryt, o aš sustresavau, pradėjau kandžiotis ir visaip kitaip buvau be nuotaikos, galiausiai išsiliejau ant šeimos triušiuko ir mane galiausiai deportavo atgal į Lietuvą. Tik ne į mano buvusią prieglaudą, o paprašė linksmučių, kad priimtų pas save. 
Nu, ir ką? Ir nieko! Nieko neužpuoliau, su niekuo nesusipykau, čia aš visiškas cacutis. 
Jei galvojat, kas tas kudlius paskutinėje foto ir kodėl aš įsidėjau svetimo šuns foto į savo anketą, tai žinokit, kad čia aš. Atvariau va toks gražus kudlius. Visi lydėsi. Tik kartais apsipažindavau, kai kažkas prieidavo arčiau, tai kilo minčių, kad gal aš nematau. Apčiupinėjo, apžiūrėjo - taip! Aplink akis ir ant letenų buvo susidarę tokie kaltūniukai, kad praktiškai nieko nemačiau. Taigi mano šukuosena buvo vardan sveikatos. Man netgi atrodo, kad tas ribotas matymas irgi buvo viena iš priežasčių, kodėl Olandijoje elgiausi kaip senas bambeklis - jaučiausi nesaugiai, nes nemačiau, kas dedadi aplink. Nukirpus tuos kaltūnus net galvoje prašviesėjo. Dabar aš linksmas, fainas, smagus aktyvistas :) 
Tai tikrai nereiškia, kad ateityje reikės mane karpyti. Labai norėčiau likti toks gražutis, koks esu natūraliai, tik būtų gerai prisiminti, kad ilgi plaukai yra šukuojami. Štai ir viskas. Ieškau namų dabar kitu veidu.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.