Bartas


VARDAS: Bartas
AMŽIUS: 2016 06 18
DYDIS: Esu labradoro dydžio
Sakė, kad aš skiepytas, bet neatvežė skiepų knygelės, tai buvusio šeimininko dėka prieglaudoje turėsiu pasėdėti kiek ilgiau.

Mano istorija kažkokia labai miglota, bent jau mano buvęs šeimininkas ją kažkaip neaiškiai pasakojo. Matyt, nenorėjo už mane pinigų mokėt :D Atseit rado mane miške, kai man buvo du mėnesiai. Rado ne vienas, o su keliais draugais. Tai jie, atseit, visi mane ir augino. Kažkur verandoj. Pakaitom. Nors turėjau net penkis šeimininkus, galiausiai liko taip, akd esu niekieno. Benamis, atseit. Ai... Gerai, kad ir atvežė mane čia. Susirasiu ką nors rimtesnio sau į šeimininkus.
Šiaip tai nelabai ir stresuoju. Arba net sakyčiau, visai nestresuoju. Pirmą dieną jau ir gerbėjų susiradau. Viena teta, kuri laiko labradorą, sakė, kad aš nuostabus :) O aš toks ir esu. optimistas per visą pilvą. Fainuolis! Moku komandą sėdėt, nes klausiau, kai tas vienas iš šeimininkų man sakė sėdėt. Šiaip esu lietuviškai kuklus, pagarbiai žiūriu į vyresnes už amne kales. Bet žmones myliu visus! Nesvarbu man, kelintą kartą gyvenime matau - pirmą ar paskutinį - aplaižau visus, apvizginu uodega. Esu liekname kune įsikūręs fainas labradoras :) Ieškau šeimininko, kuris supranta, kad šuo - tai šeimos narys :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.