Balbi


Nu, ir niznaju, kak prisistatyt. Esu visiškas rusas, atvežtas iz Kalinigrado. Ten su padruga pražyvali gatvėj. Niturėjom ni chazeino, ni namu - nėko. Tik vėnas kitą.
Iš pradžių į vėną vėtą pri kažkokios įmonės atėjo mano padruga Bela, o takda prisistrojinau aš. Taip ir gastroliavom kartu bez doma, bez vėtos. Kažkas pamaitindavo (primaitindavo), kažkas pabazarindavo su mumis, bet mes nikakda nižinojom, kur reikės išmėgoti ir kas kitą dėną mūsų laukia.
Tai vėnas geras žmogus, kuris jau padarė daug pagalbos šitai prėglaudai, paklausė, ar galėtume atvažioti v Litvu? Sutvarkė mums dakumentus, padarė privivkas ir atvežė mus į "Linksmasia pidutia".
Esu labai geros dūšios šo. Bes agresijos savsem. Draugiškas, linksmas, labai protingas. Gyvenimas gatvėj išmokė razmišliat logično.
Pa truputį pradedu darytis poliglotas, nes įsitaisiau vėną draugą švedą. Visi čia su manim kalba pa litvoski, a jis ir švediškai, ir angliškai. Jau pradedu suprasti. Girdėjau kalbų, kad galbūt ir vėl emigrosiu. Šįkart į Švediją. Prikyn? Kėk šalių būsiu apvažiavęs, jėsli tak. Laikykit špygas, kad tik viskas susiklostytų gerai man. Jei kas pasikeis, dosiu žinot, kad ėškau naujo chazeino.

VARDA: Balbi
AMŽIUS: 2016 08 10
DYDIS: Avčiarkos dydžio, gal net dydesnis
SKĖPYTAS
ČIPOTAS

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.