Badis (Suomija)


VARDAS: Badis
AMŽIUS: 2010 08 08
DYDIS: Nedidukas, 9 kg svorio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Pažiūrėkit į šitą mažą nusikaltėlį. Jis į prieglaudą buvo pristatytas su policija. Tiksliau, policija iškvietė Nuarą, kad padėtų “supakuoti” šitą pavojingą pilietį ir išvežtų jį iš įvykio vietos. O įvykis vertas gėdos lentos - Badis kieme susitiko su kitu rajono šuniuku ir jie apsižodžiavo, paskui paleido į darbą dantis (kiek dar Badis jų turi) - mūsų supratimu, konfliktas buvo mažesnis, nei kito šunelio šeimininkės isterija. Ji dėl šito įvykio net iškvietė policiją. Atvykę pareigūnai iškvietė Nuarą, Nuaras atvažiavo ir Badis, šitas siaubą aplink siejantis šuo, kuo gražiausiai išėjo su jais. Galiausiai pareiškimas nebuvo parašytas ir šuo galėjo ramiau atsipūsti.
Mes apie šį įvykį sužinojome todėl, kad Badis yra mūsų buvęs globotinis. Turėjome šiek tiek palaukti, kol galėjome parsivežti jį pas save, bet galiausiai parsivežėme.
Jums, ko gero, įdomiausia, kur Badžio šeimininkai? Mes skambinome šeimininkės numeriu - numeris neegzistuoja. Patikrinome duomenų bazėje ir sužinojome, kad šeimininkė mirė... Badis nebeturi, kur grįžti. Dabar jis pas mus. Labai greit apsigyveno su kitu šuniu, puikiai sutaria. Apsieiname be policijos įsikišimo :D Bet jei rimtai, iki kiek fainas šuo! Visiškas senukas, sunkiai mato, ne kažką tegirdi, bet kaip lengva su juo. Vakar ėjom į miestą, į kavinę, prie jūros - jokių problemų niekur. Miške prie jūros jis apsipažino, išbėgo paskui dviratininką, galvodamas, kad praleido mus ir bandė pasivyti. Po kelių minučių, supratęs, kad "apsilamalino", atsisuko ir parskuodė atgal. Laimingas, kad nepasiklydo :) Nu, fainas, nu!
Ir eilinį kartą negalim nepasakyt, kad yra didelis skirtumas tarp šuns, kuris gyvena prie būdos, ir šuns, kuris gyvena namuose. Badis praėjusiais metais pas mus atvyko nuo grandinės. Buvo suvargęs, vos paeinantis senukas, atrodė, kad skaičiuoja paskutines savo gyvenimo dienas. Išvyko gyventi į namus, į butą. Jo šviesios atminties šeimininkė pasiėmė šuniuką tam, kad suteiktų jam gražias paskutines dienas. Likimas sudėliojo viską kitaip... Badis grįžo pas mus atjaunėjęs. Akys apsiblaususios, žilas snukytis, bet šuo pilnas energijos, atkutęs, laksto lygiai su kitais, domisi viskuo. Gyvas įrodymas to, kad šuns vieta šalia žmogaus. Badis jo ir ieško, nes pradėti gyvenimą iš naujo niekada ne per vėlu.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.