Argonas


DOSJE:
Vardas: Argonas
Amžius: beveik metai
Ūgis: kojos vidutinio ilgumo, užtat liemuo labai ilgas :)
Kailio tipas: išskirtinai blizgus
Charakteris: netrūksta žmogiškumo visom geriausiom to žodžio prasmėm

ISTORIJA:

Kažkokia tradicija pas mus šalyje, kad iš prieglaudos paimtas gyvūnas po kurio laiko vėl į ją ir grįžta. Man būtent taip ir nutiko, tik išvykau iš „5 pėdučių“, o grįžau į „Linksmąsias pėdutes“; išvažiavau mažiukas leliukas, o grįžau suaugęs šuo; išvykau vadindamasis Pedro, o grįžau būdamas Argonas.

Esu neeilinis šuo visais klausimais. Pirmiausia, pažiūrėkit į mano pailgą liemenį, raumeningą kūną ir blizgantį kailį. Su tokiu kailiuku galėčiau reklamuoti šampūną šunims arba filmuotis šuniškose muilo operose – kaip mat tapčiau žvaigžde.

Kitas mano neeilinis bruožas – aš moku juoktis. Tikrai! Žvengiu išsišiepęs, kai man linksma arba kažkas įdomiai šnekina. Tokį dalyką moka tik išskirtiniai šunys, tokie kaip Viski arba Aš :) Gaila, fotografavusi draugė nespėjo „pagauti“ manęs besijuokiančio (gal dar spės), bet tai reiškia, kad bus proga atvažiuoti ir pamatyti tai gyvai :)

Trečias mano išskirtinis bruožas – kažkoks manyje glūdintis žmogiškumas (bet tas gerasis). Jeigu nusižengiu taisyklėm, tai taip inteligentiškai, kad niekas nepyksta. Pavyzdžiui, suskambo ant striukės padėtas telefonas ir aš priėjau pažiūrėti, kas čia mus trukdo. Tada užuodžiau, kad tos striukės kišenėje yra skanėstų ir sugalvojau keletą nukniaukti. Tyliai, tvarkingai įkišau snukytį į kišenę, pasiėmiau kelis grūdelius ir nuėjau. Ant manęs ne tik niekas nepyko, bet visi netgi žavėjosi :) Štai tau ir šuniškas gyvenimas!


Daugiau nuotraukų https://www.facebook.com/media/set/?set=a.535192553222070.1073741852.135402396534423&type=3&uploaded=8

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.