Žužu

Prieglaudoje praleistas laikas:
2 metai 6 mėnesiai 21 diena ir val.


Paremti per Paysera


VARDAS: Žužu
AMŽIUS: 2017 12 30
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Reikalinga socializacija
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
LEKEMIJOS / IMUNODEFICITO virusų testai neigiami

Esu viena iš kelių linksmučių, kurie ilgiau, nei metus neranda namų. Jei taip būt visai atvirai, tai aš jų ir neieškau. Jei čia jau reikia kaltų ieškot, tai aš pati turėčiau tą kaltę apsiimti, nes, kol buvo sofa, slėpdavausi nuo visų atėjusių po ja, kai slėptis neliko kur, dedu į kojas, tik kas nors parodo į mane pirštu: "Va, šita kokia graži!"
Taip, aš graži! Bet čia mano reikalas! Aš užaugau lauke, laisvėj, man ten gyventi ir norisi. Atvažiavau čia su dviem savo vaikučiais. Pradžioj tikėjausi, kad paauginsiu vaikus, išleisiu į naują gyvenimą ir galėsiu grįžti, iš kur atvykusi. Nesulaukiau. Tada prisifantazavau, kad sutvarkys mane, kad tų vaikų daugiau nebeturėčiau, kaip čia kai kurioms nutinka, ir tada paleis mane. Pasvajok. Pasiliko! O aš prie žmogaus dėmesio nepratusi, man jis nėra malonūs. Jau išmokau atsisėsti netoliese, kai žmogus yra kambaryje, bet, jetau, tas glostymas! Jis man toks nemalonus. Tai ir bėgu nuo visų, kurie nori mane paglostyt ar paliest. O jei išsiveš namo ir glostys nesustodami? Be to, čia yra laukinis kačių voljeras, galiu išeiti pakvėpuot grynu oru, kai noriu. O jei išsiveš, uždarys kažkur, kur į lauką nosies neiškiši ir glostys glostys glostys? Va, taip prisigalvoju ir slepiuosi nuo visų.
Gerai būtų namai su galimybe išlįst į lauką. Ir su fainais žmonėm, kurie supranta, kad katinas gali norėt ir privatumo. O tada tas katinas atsidėkodamas gali pradėti ir glaustytis.  Netikit? Paklauskit Rainiero, Viziero, Fungos ar Fionos šeimininkų, jie patvirtins.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.