Tika


VARDAS: Tika
AMŽIUS: 2022 06 01
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Reikia socializacijos
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
LEKEMIJOS / IMUNODEFICITO virusų testai neigiami

Turime atvejį, kuriame labai reikia pagalbos. Ta pagalba yra tiesiog namai katytei, bet mes negalime niekaip kitaip įvardinti, tik kaip prašymą padėti.
Tai yra jaunutė, apie pusės metukų katytė. Graži, sveika, jau sterilizuota. Vienintelis dalykas, kuris kelia mums nerimą - ji tragiškai pas mus stresuoja. Ją lauke radusi moteris sako, kad net glostė ją. Ir mes tikime, nes ji kažkaip savarankiškai sugebėjo ją pagauti, bet panašu, kad pas mus jai siaubingai baisu. Gal šunų lojimas, gal dar kas, bet net neįmanoma pakeisti kraiko dėžės. Esame turėję keletą tokių atvejų, dažniausiai su plikais katinukais, kurie atvyksta iš namų, iš šeimos, o pas mus elgiasi kaip visiški laukiniai, bet išvykę į naujus namus apsipranta ir tampa jaukūs šeimos nariai.
O šita dar visai jaunutė, esame tikri, kad apsiprastų, bet jai reikia vietos, kur ji jaustųsi saugi.
Bijome, kad apsirgs, o gydyti jos nebus įmanoma. Ji spjaudosi ir daužosi net dedant jai maistelį, sunku būtų tikėtis, kad tabletes priimtų murkdama.
Tokius kačiukus dažniausiai po sterilizacijos tiesiog paleidžiame atgal, iš kur atvyko, bet ji pas mus atvyko būtent todėl, kad ten, kur ji prieš tai gyveno, kažkas pradėjo katinėlius nuodyti. Paleisti atgal, reikštų paleisti numirti. Todėl tiesiog ieškome namų, kuriems galėtume padovanoti gražią, bet bailią katytę.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.