Sioma


VARDAS: Sioma
AMŽIUS: 2017 06 23
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Draugiškas, bet turiu baimių
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS
LEUKEMIJOS/IMUNODEFICITO virusų testai neigiami

Yra trys paprasti žodžiai, puikiai apibūdinantys mane:
1. DIDELIS. Nenorėjau rašyti to įžeidžiančio žodžio iš S raidės, tai tebūnie aš didelis. Bet, žinokit, toks tikrai didelis. Visi aikčioja mane pamatę, o man nei reikia tų aikčiojimų, nei ką, bet yra kaip yra. Šiaip, svorio mesti neplanuoju, nes labai labai mėgstu… Miegoti!
2. MIEGAS. Tai turbūt mano mėgstamiausias užsiėmimas ir turbūt viena iš priežasčių, kodėl aš ir liksiu didelis. Miegu tikrai daugiau, nei kitos katės, nu, gal išskyrus Bočių, nes jis tai jau pasaulio rekordus muša turbūt. Beje, aš toks minkštas ir geras, kad mane mėgsta visos kambario katės. Ypač trys merginos: Raila, Rėja ir Greisė. Jos vis keičiasi ir viena po kitos ateina prie manęs prisiglausti, o aš niekada neatsisakau dar saldesniam miegui, kai graži mergina guli šalia.
3.KUKLUS. Vėlgi, nenorėjau rašyt „bailys” , nes gal jau nebesu aš toks ir bailys. Seniau manęs žmogus paliesti negalėjo, dabar jau gali, aš net mėgaujuosi savų žmonių prisilietimais. Bet tikrai esu kuklus ir atsargus. Todėl būsimas šeimininkas turėtų žinoti, kad reikės kiek laiko, kol aš atversiu jam visą savo širdį. Tai va, esminius dalykus apie mane jau žinot, o aš einu nusnausti ir bandysiu susapnuoti naujus namus. Girdėjau, kad sapnai gali būti pranašingi.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.