Greisė (Nyderlandai)


VARDAS: Greisė 
AMŽIUS: 2019 02 14
SOCIALIZACIJOS LYGIS: Draugiška, bet tada, kada nori pati
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZUOTA
LEKEMIJOS / IMUNODEFICITO virusų testai neigiami

Aš tiek kartų keičiau savo požiūrį į žmogaus dėmesį, kad jau pati pasimečiau, kurio tipo asmenybė esu. Atvariau nusiteikusi švelnumui, bet baisiai ligota. Prasidėjo mano gydymai. O sirgau ilgai. Pradžioj dar murkimu priimdavau kiekvieną prisilietimą, o paskui nejauku pasidarė. Nebegalėjau žinoti, ką atėjęs tas dvikojis darys, paglostys ar subadys. Nusprendžiau geriau šalintis bet kokio priėjimo. Tai pavyko tik tada, kai pasveikau ir mane paleido į kačių kambarį. Mane tada matyti galėdavai tik ant virštunės lentynos, kur nė viena ranka manęs nesugebėtų pasiekti.
Ateina žmonės rinktis katino, jie manęs praktiškai nemato. Mergos bado į mane pirštais, atseit, va, faina katė, jauna, gal patiks. O kur aš jiems patiksiu, kai miegu paluby ir net neketinu eiti pažindintis?
Po kurio laiko kažkoks naujokas, snarglys kažkoks, užnešė dovanų visiems - kažkokį virusą. Vėl susirgau, vėl gydymai, vėl vietoj glostymo kažkokio marmalo pylimas į akis ir kitos nesąmonės. Ir ką sau galvojat? Po jų pasidariau maloniausia katė prieglaudoj. Pirma pasitikdavau visus. Glostyk, kiek nori! Merginos apsidžiaugė, kad dabar jau rasiu namus, visi gi myli meilias kates. Kurgi ne! Kailio spalva aukščiau bet kokių meilikavimų. "Jei būtų visai balta..." - esu ir tokį išgirdusi iš vieno gražuolio.
Taip vienas po kito ir kažkaip pradėjau vėl svetimų žmonių vengti. Nebetupiu palubėj, bet visiems manęs čiupinėti neleidžiu.
Savo merginoms aš draugė. Su Liuda netgi kalbuosi. Bet svetimas pirma turi tapti savas, kad jį pamilčiau. Kviečiu tapti tuo savu ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.