Mika


VARDAS: Mika
AMŽIUS: 2007 05 17
DYDIS: Esu labradoro dydžio ir ant savo drūtų kojyčių nešu nemažą svorį
SKIEPYTA
ČIPUOTA
STERILIZACIJOS laukiu

Atvažiavau čia su policija kaip kokia baisiausia nusikaltėlė, nors, kad ir kaip galvoju, niekaip nesijaučiu padariusi kažką blogo.
Tuoj papasakosiu ir jūs patys galėsit nuspręsti:
Turėjau tarnybą vienoj organizacijoj. Ji čia, šalia Linksmųjų pėdučių. Ėjau sargės pareigas pilnu etatu. Vieną dieną sėdžiu savo kieme viena. Mano žmonių tuo metu darbe nebuvo. Atvaro kažkoks važnas dėdė ir be leidimo eina į mano teritoriją. Aš iš pradžių žodžiu jį perspėjau, kad be šeimininkų leidimo jis į vidų neis. Bet jis manęs neklausė. Atėjo į kiemą ir aš nebeturėjau, ką daryti, tik čiupti jam už kelnių klešnės. Čiupdama vienu dančiu truputį užkliuvau blauzdą. Vos vos ten. O tas cypti kaip merga, išmovė į vaistinę, iškvietė policiją. Visas važnumas išgaravo iškart!
Maždaug taip atsidūriau prieglaudoje. Kitą dieną atvarė mano žmonės, prašė, kad prieglauda manęs niekam neatiduotų. Ji ir negali. Tai jie dabar ten aiškinasi, kas ten iš tikrųjų didesnis nusikaltėlis, aš ar tas skystas ponas. Kai turėsiu naujienų, pranešiu. O kol kas esu paskelbusi bado streiką - kol neišsiaiškins, kaip ten kas ir nebus grąžinta mano reputacija, tol neėsiu!

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.