Diegas


VARDAS: Diegas
AMŽIUS: 2017 05 01
DYDIS: Esu didelis šuo, aviganio ūgio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRACIJOS laukiu

Aš atvažiavau iš Šalčininkų. Iš toli. Ir čia buvo visiškas likimas, kad aš čia atvykaukau.
Kažkoks idiotas (nepabijokim to žodžio), kuris vadinosi mano šeimininku ar išsikraustė, ar velniai žino kaip ten buvo, bet jis paliko mane tiesiog lauke. Neprisimenu jau, kiek laiko gulinėjau tiesiog lauke, kažkokio daugiabučio namo kieme. Kažkas matė mane ir nekreipė dėmesio, kažkas gailėjosi, bet nieko nedarė, o viena faina mergina negalėjo šitos situacijos taip palikti. Ji nufotografavo mane ir įkėlė į internetą tikėdamasi rasti man namus. Kažkas pasidalino, kažkas pakomentavo ir viename iš tų pasidalijimų buvo parašyta: "Gal kam reikia šuns prie namo?" Mūsų prieglaudos steigėja (ta tai akiplėša) pamatė ir, aišku, negalėjo nutylėt, būtinai turėjo pakomentuot, kad šuns vieta yra namie, o ne prie namo. Tada kažkas atkomentavo jai, kad gal tu ir pasiimk jį į savo namus, maždaug, tau tik kažką parašyt, o realiai nieko nedarai. Tai jinai ir atrašė, kad gali priimti mane į prieglaudą, suteikti globą ir rasti man šeimininkus, kurie mane paims kaip šeimos narį į namus. Taip gavau kvietimą į "Linksmąsias pėdutes".
Bet išlindo nauja kliūtis - aš tai gyvenu toliausiai nuo Klaipėdos. Ta pati steigėja įkėlė skelbimą su prašymu, gal kas važiuodamas pakeliui mane galėtų atvežti. Ir čia atsiliepė dar viena nuostabi mergina. Ji visai neketino važiuoti į Klaipėdą. Ji važiavo tyčia dėl manęs, kad nuvežtų mane, įsivaizduojat? Kai žmogus, kuris šiaip turėtų manimi rūpintis, amne išmetė, tiek daug svetimų man žmonių susibūrė, kad man padėtų.
Ir ne be reikalo! Aš vertas kiekvieno noro padėti, kiekvieno gero žodžio, kiekvieno paglostymo. Aš dar jaunas ir gal dar nekremtu gilių egzistencijos klausimų, bet aš toks atlapaširdis draugelis, kad mane norisi tik glausti ir mylėti. Aš sutariu su visais: su vaikais, su susuagusiais, su šunimis. Pamatytumėt, kaip prieglaudos kalės dėl manęs eina iš proto. Nika su Bella - dvi kiemo storulės - laksto kaip gazelės aplink mane. Vaikai kariasi ant kaklo. Aš toks, kurio negali nemylėti. O žinot, kodėl taip yra? Nes aš esu tikras ir nuoširdus. Va, tokio šeimininko ir ieškau, tokio kaip aš pats - tikro ir nuoširdaus. Ir tokio, kuris nemėto šeimos narių.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.