Barbadosas


VARDAS: Barbadosas
AMŽIUS: 2009 07 08
DYDIS: Aš mažiukas, korgio ūgio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Aš esu vieno rajono žvaigždė. Parodykit bet kuriam šalia "Vėtrungės" gyvenančiam žmogui mano foto ir jie visi mane atpažins. gyvenau aš ten, sukiodavau aplink parduotuvę, bindzinėdavau kiemuose, kartais pamatydavo mane kažkas su šeimininku, bet paskutiniu metu pasklido kalbos, kad mano šeimininkas mirė. Kelios neabejingos mergino susirūpino mano likimu. Išsiaiškino, kad mano šeimininkas visai ne mirė, o yra labai ligotas, nepaeina, nebeturi jėgų manimi pasirūpinti. Kai jos pasiūlė mane atiduoti, jis iškart sutiko. Taip atvažiavau čia. 
Kadangi čia senukus visi labai myli, tai man būna suteiktos išskirtinės privilegijos. Galiu nebūti lauke, jei nenoriu. O dažniausiai nenoriu: jau prisibuvau į valias, be to, nelabai mėgstu kitų šunų įkyrumą. Šeimininkas sakė, kad man dešimt metų, bet aš spraigau kaip jauniklis. Esu manipuliacijų ir skanukų kaulijimo meistras - pašoku ant dviejų letenų, kitas dvi sudedu ir maldauju mane pavaišinti. Ko norėt, tiek metų praelgetavau prie vietinės rajono parduotuvės. 
O apibendrinant, esu labai fainas! Laaabai! Draugas, išminčius, zbitkininkas - ir visa tai telpa viename mažame mano kūne.
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.