Atas (Anglija)


VARDAS: Atas
AMŽIUS: 2016 11 25
DYDIS: Esu labradoro dydžio, didelis bernas (65cm ties ketera, 27 kg)
SKIEPYTAS
KASTRUOTAS
ČIPUOTAS
Turiu EUROPASĄ

Daugiau nei savaitę laksčiau šalia Palangos oro uosto. Žiūrinėjau į išeinančius ir ateinančius žmones. Dauguma manęs gąsdinosi, nors nė vienam nekėliau nė menkiausios grėsmės. Jie nesuprato, kodėl aš ten. O aš ten buvau, nes laukiau...
Galiausiai vienas žmogus pasodino mane į mašiną ir atvežė į Linksmąsias pėdutes. Aš iškart pasijutau kaip čia buvęs. Ir ne be reikalo. Nes aš tikrai čia buvęs. Truputį mažiau, nei prieš metus aš čia gimiau! Mano mamytė į prieglaudą mane atsivežė savo pilvelyje ir aš čia praleidau savo vaikystę. Tada išvažiavau pas šeimininkus. Prieglauda jiems daug kartų skambino, bet jie nekėlė. Prieglaudos steigėja labai pyksta, o aš anei kiek! Aš juk šuo. Nemoku pykti! Be to, esu pačios žaismingiausios širdies šuo. Pamatau mylimą žmogų - parlekiu išsišiepęs iki ausų, nukoręs liežuvį ir laimingas laimingas.
Į mokyklą man tikrai reikėtų nueiti, nes tie, kurie sugebėjo mane pamesti, nesugebėjo išmokyti net vaikščioti su pavadėliu. Steigėja sako, kad jei ir turi kam priekaištų, tai visus juos adresuoja mano buvusiems šeimininkams. Aš pats esu neišauklėtas, bet labai geras ir labai perspektyvus šuo. Su manimi galima daug visko išmokti. Aš noriu mokytis! Nenoriu saugoti, nenoriu drybsoti ant lovos. Noriu aktyviai leisti laiką su šeimininku ir mokytis būti jam puikiausias kompanjonas, kokį tik jis yra turėjęs. Po velnių, aš to vertas!

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.