Uoga


VARDAS: Uoga
AMŽIUS: ~2 metukai
DYDIS: esu nedidukė, maždaug jagdterjero dydžio
SKIEPYTA
KASTRUOTA
ČIPUOTA

Aš atvažiavau iš Plungės. Esu žemaitė, bet loju šuniškai :) Nors, tiesą sakant, loju gana mažai. Čia mano privalumas. Ir, beje, ne vienintelis!
O mano istorija gana nepaprasta – rado mane sužeistą vieni nuostabūs žmonės. Man buvo nukirsta pusė uodegytės. Nuvežė pas veterinarę. Mane radusi moteris bijojo, kad teks mane migdyti. Bet veterinarė pasakė, kad esu jauna mergina, kad pagydžius uodegytę būsiu visiškai sveika. Taip ir padarė! Pagydė uodegytę, paskiepijo, palaukė, kol sustiprėsiu ir atvežė į "Linksmąsias pėdutes", kad rasčiau linksmą šeimininką.
Dabar atrodo, kad mano uodega tokia trumpa ir turi būti. Tiesa, kartais, kai dėl ko nors susierzinu, vis prisimenu, kad ji kažkada čia turėjo būti, tai pradedu ją gaudyti. Nepagavusi, įsikandu sau į šlaunį...  Čia vienintelė mano keistenybė, kuri išlenda tik stresinės situacijos metu.
Šiaip tai esu nuostabi jauna dama. Nesutariu tik su savo uodega. Viskas! Visi kiti - man draugai. Kieme lakstau su visais šunimis ir nesiveliu į konfliktus. O žmogus man apskritai - didžioji meilė. Myliu visus be išimties. Laikini globėjai sakė, kad namuose buvau puiki gyventoja :) Jiems išėjus į darbus nei lodavau, nei triukšmaudavau, tik jiems grįžus pamesdavau galvytę :)
Esu labai judri, šokli, draugiška su vaikais, mėgėja žiūrėti per langą. Jeigu padarau kažką negero, pati tai suprantu ir be pykčių. Esu išskirtinė, šauni kalytė :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.