Triufelis


Aš esu dviejų metų šarpėjus Triufelis :) Šiaip tai atvažiavau būdamas Džekis, bet tų Džekių pilna, o triufelis retas, sunkiai pasiekiamas ir labai brangus. Visai kaip aš :) Todėl aš noriu būti Triufelis :)
Mano šeimininkas žuvo... Todėl aš čia. Bet mano vaikiškai optimistiška prigimtis man neleidžia liūdėti ir depresuoti. Siuntu kaip mažylis koks. Žmogus man - žaidimų draugas. Tik susitinku kokį iš tų žmonių, iškart makaluoju prieš jį su letena, krapštau koją, kelėną, krimsteliu (švelniai, jaukiai taip) - kviečiu siusti. Man dveji, o elgiuosi kaip dviejų mėnesiukų šunytis :D Užtat su kitais šunimis, ypač su patinais, aš prisimenu, kad esu vyras. Patinas! Pjautis nepuolu, bet bendros kalbos nerandu ir neieškau. Gal po mažytės operacijos tai pasikeis, velniai žino, bet kol kas situacija yra tokia. Bėda to nepavadinčiau, bet būsimam šeimininkui vertėtų žinoti, kad norėčiau būti vienintelis šuo šeimoje.
Tiesa, vieną bėdą turiu - negaliu ėsti visko iš eilės, nes pradedu kasytis. Man reikia duoti tik man skirtą maistą ir jokių valgymų prie bendro stalo. Tą būsimas šeimininkas taip pat turi žinoti.
O visais kitais aspektais esu puikus smagus šunėkas su vaikiškai raukšlėtu snukučiu :)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.