Škotas


VARDAS: Škotas
AMŽIUS: 2014 04 15
SKIEPYTAS
KASTRUOTAS
ČIPUOTAS

Antrą ar trečią mano atvykimo į prieglaudą dieną visi griebėsi už galvų, nes niekaip negalėjo manęs rasti. Buvau dingęs kaip į vandenį! Jau buvo iškleti netgi mano pagrobimo versija... Kol galiausiai vienai tetai kilo mintis apžiūrėti visus stalčius ir netgi ploniausius tarpus už spintelių. Ir ką jūs sau galvojat? Rado mane tarp spintelės ir sienos po palange, tarp kurių tarpas buvo gal 5cm. O aš vis tiek sugebėjau ten įsiparkuoti! 
Žaidžiau slėpynių. Surengiau prieglaudos darbuotojams išbandymą. Nes kai rado mane, pačiupo į glėbį, išglostė visą ir aplipo mano plaukais, supratau, kad viskas čia gerai. Nuo to laiko man nebekyla minčių kur nors slapstytis. Sėdžiu savo guolyje ir stebiu visus. Įsitaisiau kuo aiškiau, kad kaip koks pliotkininkas, nepraleisčiau nieko, kas vyksta kačių kambaryje :)
Esu švelnus, bet savo dėmesio įkyriai nedemonstruoju. Man nebūtina glaustytis ir rangytis glėbyje, aš savo žvilgsniu, savo buvimu šalia rodau žmogui, kad esu su juo, kad, nors ir sėdžiu kažkur per žingsnį, mudu kažką veikiame drauge.
Jeigu ieškai tikro tylaus ryšio su katinu, vadinasi, ieškai manęs ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.