Simutė


MANO VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=KmlyqG8-J-4&feature=youtu.be
Oly oly! Aš esu "Linksmųjų pėdučių" globotinė Simutė. Nepatinka, kai gyvūnams uždedami žmogiški vardai? Labai atsiprašau, bet niekuo negaliu padėti - esu gryna Simutė: mažytė, smulkutė, labai myliu Otelą, o svarbiausia, labai daug kalbu :D Išalkstu pirma, bet valgau mažiausiai. Telpu į delną, bet su savo mažom zbitriom kojytėm labai daug apeinu. Kol kas tik po kambarius, bet vis tiek... Kol brolis Kurkulis (kuris jau išvažiavo namo) žagsi po sočių pietų, o Donis (kitas brolis, su kuriuo tuoj susipažinsit) atsakingai prausiasi, aš susirandu visokios veiklos: lakioju po kambarius, gaudau Otelą, prašausi ant rankų ir visą laiką kalbu :D
Mamytės netekau vos atakusi. Jos šeimininkai tiesiog išmetė mus penkis prie prieglaudos vartų numirti. Du iš mūsų iš tikrųjų mirė... Bet mes ne! Mes išgyvenom ir esam, nors ir mažiukai, bet labai stiprūs. O išgyvenom todėl, kad mus augino labai geri žmonės ir dar geresni jų šunys. Mūsų prieglaudos terapeutai netgi buvo sudarę grafiką, kada kuris praus ir masažuos mus :) Taigi žmones ir šunis aš myliu labai. Jie mano tėveliai, mano globėjai ir augintojai.
Aš siaubinga murzilka! Ir man visiškai ne gėda. Nes aš murzina ne todėl, kad nemoku ar tingiu praustis. Aš prausiuosi ne mažiau už Donį... Nu, už jį gal ir mažiau. Bet šiaip tai nemažai. Aš murzina todėl, kad valgau iš visos širdies: terliojuosi, voliojuosi lėkštutėje, apsidrabstau maistu. Bet aš laiminga :) Apskritai, esu labai laimingas mažas kačiukas. Labai norėčiau ta laime apkrėsti ir tave, būsimas šeimininke ;)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.