Šeila (VIDEO)





TRUMPI FAKTAI APIE MANE

Vardas: Šeila
Amžius: ~ 5 metai
Svorio kategorija: esu vidutinio svorio, nedidelio ūgio, maždaug iki pusės blauzdų siekianti mergina
Būdas: ramus, švelnus, poetiškas
Panašumas į įžymų asmenį: esu Martos antrininkė
Priežastis, kodėl patekau į prieglaudą: emigracija

MANO ISTORIJA

Anksčiau pėdutės turėjo Martą, dabar ją turi Ina, o „Linksmosios pėdutės“ turi mane – Šeilą. Su Marta esam duetas Copy / Paste :) Tik aš gerokai didesnė ir dvigubai jaunesnė. Martuskai jau vienuolika metų, o aš spėjau nugyventi vos penkerius metelius. Ir jei Marta jau leidžia sau kai kuriais klausimais pareikšti savo nuomonę, tai aš dar moku protingai nutylėti ir paklusti.
Negaliu „pasigirti“ kažkokia intriguojančia patekimo į prieglaudą istorija. Šeimininkai išvyko į „geresnį rytojų“, o mane paliko lietuviškoj dabarty.
Esu geros širdies šuo. Arba tiklsiau, kalė. Vos tik pamatau į mane atsukta fotoaparatą, pradedu koketiškai pozuoti, vos tik kas pašnekina, lekiu išsišiepusi iki ausų pabendtauti, o atlėkusi šelmiškai primerkiu akis ir žiūri :) Esu jauki, meili, švelni. Sportu ir aktyvia gyvensena ypatingai nesidomiu, labiau esu poetiškos natūros „žmogus“ su kartkartėmis pasireiškiančiu smagumo protrūkiu.
Penkeri metai – tai pati jaunystė. Jau esu įkopusi į proto amžių, bet į pensininkų gretas dar toli gražu neplanuoju įsirašyti ir tikrai esu pasirengusi dar išmokti naujų dalykų. Jeigu Dūda būdama šešerių pradėjo savo terapeutės karjerą ir yra bene geriausia šitame darbe, tai man tapti naujos šeimos šuniu bus vieni juokai.
Mane jau kartą išdavė. Aš nesupykau, nes mano šuniška širdis paprasčiausiai nemoka pykti. Bet labai norėčiau, kad būsimas šeimininkas prieš priimdamas į šeimą mane (ar kokį kitą šunelį) žinotų, kad jis tokio skausmo nesukels. Aš to nenusipelniau. Juk net patogiausiai įsitaisiusi aš prieisiu prie tavęs, vos tik tu pažvelgsi į mane. Lauksiu grįžtančio, palydėsiu išeinantį. Kai tau bus negera, aš tiesiog sėdėsiu šalia ir tylėsiu. Būsiu šilčiausia širdis, plakanti prie tavo kojų.
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.