Reksas (VIDEO)


Sveiki, aš Reksas! Tiems, kurie seka "Linksmųjų pėdučių" naujienas, aš jau seniai pažįstamas, bet dabar susipažinkime iš naujo :)
Iki šiol visiems atvykusiems žmonėms prieglaudos darbuotojai ir savanoriai sakydavo: "Jeigu norit Reksiuko, tai turėsit jį pasigauti." Nelabai leidausi į kalbas su svetimais, nelabai tais svetimais pasitikėjau. Gyvenau didžiulėje būdoje lauke, savo apartamentuose, toks laisvas, niekieno nevaržomas pilietis ir vargo nemačiau. Bet vieną dieną padėtis pasikeitė! Mano būda buvo išnuomota Jutai, o aš turėjau persikelti gyventi į vidų. Prasidėjo mano, kaip naminio šuns, gyvenimas :) Ir kaip jis man patinka! Per kelias dieneles aš išmokau vaikščioti su pavadėliu, mane dabar veda į tolimesnius prasiėjimus už vartų. Kiek aš visko daug pamatau, koks svarbus jaučiuosi, nes esu vedamas už pavadėlio. Kiti gatvėje sutikti šunys galvoja, kad turiu šeimininką :) Einu savo mažą galvytę iškėlęs taip aukštai, kad nematau trumpučių savo kojyčių pirštukų :)
Ir tai dar ne viskas! Aš esu neįtikėtinai švarus šuniukas. Penkerius savo šuniukiško gyvenimo metus gyvenau lauke, iš pradžių pas šeimininkus, paskui čia, prieglaudoje, visi manė, kad patekęs į namus, nemokėsiu visų tualeto subtilybių ir pan. O aš moku. Nė karto net per klaidą nesu priteršęs voljere. Kartais iš namų atvykę šunys pridaro po savimi, o aš ne! Aš toks inteligentiškas ir tvarkingas, kad galėčiau etiketo kursus dėstyti kitiems šunims :)
Dabar galiu drąsiai sakyti: jeigu ieškote mažaūgio (aš pats mažiausias šunelis prieglaudoje), geraširdžio, jauno ir namie galinčio gyventi šuns, tai aš esu pats geriausias pasirinkimas :)

 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.