Pupsė


VARDAS: Pupsė 
AMŽIUS: 2016 07 04
DYDIS: Mane atidavė kaip jorkšyrą, bet aš jau dabar dvigubai didesnė už jorką. Man atrodo, kad užaugusi būsiu truputį didesnė už cvergšnaucerį
SKIEPYTA
ČIPUOTA
KASTRACIJAI per jauna

Pati nesuprantu, kaip čia man taip išėjo... Pasiėmė mane vieni žmonės - ar mane jiems kažkas atidavė, nebesuprantu pati - paaugino jie mane ir pastebėjo, kad aš viską graužiu. Nustebo labai. Man keturi mėnesiai (jeigu tiek yra), o jie stebisi, kad aš viską graužiu. Aišku, kad graužiu. Man dančiai niežti. Aš mažas šuniukas. Beveik visi maži šuniukai nori graužti. Ir visokie protingi šeimininkai arba nuperka narvą, kad išėję turėtų, kur palikti savo šuniuką, arba priperka žaislų, arba taip nuvargina per dieną šuniuką, kad namie jis tik miega. O mano šeimininkai sugalvojo ketvirtą variantą - atidavė mane į prieglaudą.
Ir gerai! Nereikia man tokių neatsakingų šeimininkų. Susirasiu gerą :) Man taip pažadėjo :)
Esu mažas fainas šuniukas. Mėgstu būti tarp žmonių. Jeigu man nuobodu, mėgstu ką nors pagraužti. Bet jeigu tu, būsimas šeimininke, užsiimsi su manimi, užimsi mano gražią galvytę visokiais mokslais, padėsi lauke išlieti energiją, aš būsiu labai faina tavo draugikė, pamatysi ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.