Pilkis (VIDEO)





MANO DOSJE

Vardas: Pilkis
Amžius: vasario 27d. sukanka metukai
Būdo savybės: ramybės įsikūnijimas
Atvykimo į prieglaudą priežastys: šeimininkų emigracija

MANO ISTORIJA

Matėt vaizdelį apie mane, o dabar pasikalbėkime. Aš esu Pilkis. Tiesa, tokį vardą gavau grynai prieš atvykstant į prieglaudą, nes iki tol mane vadino tiesiog katinėliu. O tiksliau, katyte. Taip taip, atvykau čia manydamas, kad esu dama. Vasario 27d. man sukanka vieneri metukai ir aš tik prieš pat gimtadienį sužinojau, kad žvakutes šiemet pūsiu būdamas vyrukas, o ne mergina :D Juokinga, ane? Bet kam nepasitaiko.
Nežinau, ar tai moteriška savybė, o gal kaip tikl labiau vyriška, bet esu labai, nu, labai ramus katinas. Galiu ištisom dienom gulinėti vienoje vietoje, nereikia man nei įmantrių žaidimų, nei kažkokio didelio fizinio krūvio. Prieina kas nors, paglosto ir gerai - snaudžiu toliau. Ramaus būdo žmogui būčiau tikra svajonė :)
Daugeliui ir taip tikriausiai aišku, kad visi suaugėliai "Linksmose pėdutėse" yra kastruoti, bet visgi dar pasikartosiu, kad aš irgi jau apturėjau šitą operaciją. Nespėjau susitaikyti su mintimi, kad kažką įdomaus turiu ten tarp kojų, kaip iš manęs tai atėmė :D Nesijaudinkit, neskaudėjo ir vyriškumas mano nuo to nesumažėjo, jis galėjo sumažėti nebent nuo to, kad iki šiol maniau esantis pana. Užtat dabar nebežymėsiu namie teritorijos, neskleisiu mūsų giminei būdingo kvapo ir nebesielvartausiu, kad noriu kokios tai merginos, bet negaliu jos gauti. Gerai bus ir man, ir tau, būsimas šeimininke ;)

Daugiau mano nuotraukų rasite mano albume facebook'e:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600951553312836.1073741866.135402396534423&type=3

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.