Pairo


FAKTAI APIE MANE:

Vardas: Pairo
Amžius: ~ 1 metai
Kilmė: Lietuviškas Pointeris :) 
Dydis: esu vidutinio ūgio, šiek tiek žemesnis už vokiečių aviganį
Būdas: esu stiprus ir aktyvus šuo
Gyvenamoji vieta: visą savo jaunystę (ta prasme, iki kol atvykau į prieglaudą) gyvenau bute, taip kad esu buto šuo

ISTORIJA:

Mano istorija nuobodi ir jau tokia pat žinoma, kaip ir violetinė Garliavos nesąmonė. Šeimininkai emigravo ir paliko mane prieglaudoje. Tokiam išskirtiniam šuniui kaip aš, galėjo ką nors įmantresnio sugalvoti. Bent jau už vardą esu jiems dėkingas. Šalia visų Margių, Sargių ir Reksų, aš vienintelis esu Pairo! Su tokiu vardu ir iš toli švytinčia išvaizda, niekada nepranyksiu minioje :)
Istorija apie tai nutyli, bet pažiūrėjęs į veidrodį vis pagalvoju, kad mano mamytė greičiausiai bus užmezgusi romaniuką su kokiu pointeriu. Nes iš kur kitur būtų tokios smagios dėmelės ant mano kailiuko. Ir kaip aš jį moku prižiūrėti, švyčiu visas baltas iš tolo, nors dabar ir esu priverstas gyventi laukiniam voljere. Nors visą gyvenimą iki šiol buvau buto šuo, propagavau miestietišką gyvenimo būdą. Tik kai atvežė mane čia, viduje nebuvo laisvų vietų. Kadangi lauke dar buvo šilta, apgyvendino mane ten. Dabar jau šaltukas pradeda spausti. Turim su chėbra dviejų kambarių būdą, tai jau nebeleidžiam sau prabangos miegot atskirai, visi į vieną kambariuką lendam, kad šilčiau būtų. Čia aš nebandau jūsų sugraudinti, tiesiog noriu, kad žinotumėt, jog esu inteligentiškas, tvarkingas namų šuo.
Esu jaunas vyras, man kažkur metai, gal su keliais mėnesiais... ne esmė... Esu aktyvistas iš visos širdies :) Su tokia energija ir šuniška stiprybe aš ir čia, Lietuvoje, kalnus nuversti galiu. Подумайте - emigravo ir paliko! Neturėjo tikslo gyvenime, tai ir išvažiavo. O aš savo tikslą dar negimęs jau turėjau - dovanosiu šeimininkui savo meilę, būsiu jam geriausias draugas, neklausinėdamas kur ir kiek ilgam išeinam, lydėsiu jį visur, visada lauksiu jo sugrįžtant iš darbo, iš kelionės, iš kioskelio prie namų ir kiekvieną diena savo nuoširdžiai laimingu snukeliu priminsiu, koks nuostabus yra gyvenimas, kai turi geriausią draugą :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.