Nuris


VARDAS: Nuris
AMŽIUS: 2017 01 01
DYDIS: Esu vidutinio ūgio, nei didelis, nei labai mažas, sveriu apie 20 kg
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Aš esu šuo-herojus! Moterys sako, kad tokie vyrai kaip aš likę tik muilo operose. Kai mus - mane, mano seseris ir mamą - vienos merginos rado išsekusius, be pastogės ir be maisto, aš nepuoliau skanauti jų atneštų skanėstų, o tupėjau kampe šalia šešių dar neatsimerkusių šuniukų ir šildžiau juos. Kai mes visi atvažiavome į prieglaudą, aš taip rūpestingai juos prižiūrėjau, kad veterinarė žiūrėjo ir stebėjosi, kaip patinas gali būti toks dėmesingas šuniukams. Bet aš nesu paprastas patinas. Aš esu aš!
Atvažiavau aš iš tokios vietos, kur nebuvo nei maisto, nei pastogės. Svėriau dvigubai mažiau, nei turėjau sverti, o mano šonkauliais galima buvo groti. Ir aš vis tiek turėjau jėgų šypsotis ir džiaugtis gyvenimu. Iš visų su manimi buvusių šunų, buvau pats meiliausias ir drąsiausias. Mes visi nepatyrėme kasdieninių glostymų, bet aš nesibaidau rankų, kaip mano seserys. Atvirkščiai, atlapa širdim lekiu pasitikti kiekvieno, kuris parodo man šilumą. Va, tokia didelė mano širdis. Todėl aš ir rūpinausi taip mažais šuniukais, nes širdis mano didžiulė.
Aš visus metus laukiau maisto, šilumos ir meilės... Galėtų pagaliau likimas man tai atsiųsti. Aš esu to vertas! Esu geras geras šuo  :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.