Milka


Jeigu katės turėtų savo pokalbių šou, tai aš tikrai būčiau pakviesta jame papasakoti savo istoriją...
Į prieglaudą atvykau išsekusi, nuo viruso išbalusiom akim ir didžiule kąstine žaizda ant šono. Jeigu ne vienas šaunus vaikinas, šiandien manęs tikriausiai jau nebebūtų. Jis pamatė, kaip viena svirduliuojanti ir alkoholiu trenkianti moteriškė (mano šeimininkė) kažką keisto daro po vieno namo balkonu. Priėjęs jos rankose pamatė mane, skaudžiai sužeistą ir išsekusią. Visa "šilta" ir "linksma" šeimininkė planavo pakišti mane po balkonu ir grįžti linksmintis toliau, bet buvo "pačiupta už rankos" nusikaltimo vietoje. Sukūrusi vaikinui ašaringą istoriją apie tai, kodėl aš sužeista ir ką ji ketinanti su manimi daryti, ji pažadėjo ryt iš pat ryto padėti jam nuvežti mane į prieglaudą... Žinoma, kitą dieną noras kur nors važiuoti išgaravo drauge su alkoholiu, taigi į prieglaudą atvykau tik su man visiškai nepažįstamu žmogumi, kuriam mano katiniška širdelė visada bus dėkinga už išgelbėtą gyvybę.
Tikriausiai, daugelis dabar galvoja, kad pirmiausia reikėjo parašyti pareiškimą policijoje dėl žiauraus elgesio su gyvūnų? Bet aš buvau tokia išsekusi ir man taip skaudėjo, kad apie jokius pereiškimus niekam nė minčių nekilo. Pirmiausia, norėjosi palengvinti mano kančias. Būdama maždaug devynių mėnesių aš svėriau vos kilograma, o pamačiusi maistą taip godžiai puoliau jo valgyti, lyg tai būčiau kelis mėnesius neėdusi. Didžiulė gyva žaisda kraujavo ir pūliavo, ją reikėjo kasdien valyti. Ir žinot ką? Aš esu tikra šaunuolė, procedūrų metu būdavau tokia kantri ir rami, kad man būtų galima medalį kabinti :) Kai jau taip smarkiai nebeskaudėdavo, aš, gulėdama ant procedūrinio stalo, netgi murkdavau :)
Turint omenyje tai, kiek skriaudų ir patyčių man teko patirti, aš esu neįtikėtinai meili katytė. Draugiška visiem, į glostymą reaguoju tik murkimu. Man tik dešimt mėnesių, o aš esu pakankamai rami ir tvarkinga. Dabar jau visiškai atgavau jėgas, šiek tiek papilnėjau, o buvusi žaizda jau apaugo mažais plaukiukais :) Jau esu kuo puikiausiai pasiruošusi važiuoti į naujus namus!
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.