Melisa


VARDAS: Melisa
AMŽIUS: 2014 08 01
KILMĖ: Egzoto mišrūnė
SKIEPYTA
KASTRUOTA
ČIPO laukiu

Gimiau aš kačiukų veisykloje. Tai tokia liūdna vieta, kur kačiukai veisiami bet kaip ir bet kada, be jokių sveikatos tyrimų, kilmės dokumentų ir be didelės meilės. Tokių kačiukų, kaip aš, mamytės gimdo po kelis kartus per metus ir niekam nerūpi, kad jos labai nusilpusios ir dar neatgavo jėgų po praėjusios vados. Šeimininkus tokiems kačiukams, kaip aš, renka atmestinai, svarbiausia, kad tas šeimininkas kuo skubiau paimtų kačiuką ir sumokėtų pinigus.
Taip atsitiko ir man. Nors ir labai myliu savo šeimininkus, aš jums nemeluosiu - nelabai jie ką išmanė apie kačiuko auginimą. Dėl to per laiką tarp mūsų iškilo visokių nesusipratimų. Norėdama parodyti, kad man negerai, pradėjau ne vietoje šlapintis. Ne gana to, kai paaugau, pasimatė dar viena bėda, už kurią visą gyvenimą būsiu 'dėkinga' tai veisyklai, kuri išleido mane į šį pasaulį - mano žandikaulis susiformavo neteisingai ir dabar man nėra taip lengva valgyti, kaip kitiems kačiukams, o kvėpuodama aš knarkiu... Mano šeimininkams tai pasirodė per sunku...
Bet gyventi aš galiu. Ir labai noriu! Esu labai gero charakterio katytė, labai stabili, su visais lengvai bendrauju. Katinų kambaryje iškart jaučiausi rami, nekilo noras nei šnypšti, nei pyktis su kuo. O ir prieglaudos 'mamai' ant rankų murkiau pačią pirmą atvykimo dieną ir valgiau iš jos delno. Iš pradžių ji pagalvojo, kad aš tiesiog nemoku pati valgyti, bet tai buvo tik mano gudrystė, kad gaučiau šiek tiek šilumos, kurios esu labai išsiilgusi.
Dabar man tik pusantrų metukų, esu dar visai paaugliukė. Mano gyvenimas tik prasideda. Ir nors jau du kartus tas gyvenimas man parodė savo nagus, aš tikiuosi, kad kažkur yra man skirtas rūpestingas, mylintis ir geras šeimininkas, kaip tik norintis į savo namus įsileisti tokią katytę kaip aš.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.