Marsas


VARDAS: Marsas
AMŽIUS: 2015 07 01
KILMĖ: Esu Belgų ir Vokiečių aviganių sūnus
DYDIS: Aviganio dydžio
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Dizaineriai kuria visokias naujas veisles. Pavyzdžiui, labradūdelis (labradoras+pudelis), bopsas (Bostono terjeras+mopsas), o mano šeimininai, panašu norėjo išveisti belvoką, tai suvedė savo Belgų ir Vokiečių aviganius ir gavo mane :)
Aišku, aš juokauju! Tikiuosi, kad jiem taip išėjo netyčia ir jie daugiau nebekartos šito, nors kad gimiau nesvietiško grožio bachūriukas, manau, niekas neprieštaraus. Visos mergos seilę varvina dėl mano padūmavusios spalvos ir gintarinių akių, o su manim gyventi norėjo net dvi jaunos kalės. Viena pasitaikė tokia žiauriai įkyri malalietka, vis lindo siusti, tai susipykom ir ta liko viena, o mane perkraustė pas tokią ilgakoję blondinką - dabar jau gerai :)
Abu esam kastruoti, tai romantika smegenų nespaudžia, galim užsiimti įdomesniais darbais. Pavyzdžiui, ratų sukimu aplink namą, grumtynėm ar lakstymu paskui kamuoliuką.
Taip taip, aš vis dar užsiimu tokiais reikalais. Man dveji, bet aš dar toks truputį mažvaikis. Gerietis. Lekiu žmogui į glėbį išsišiepęs iki ausų ir man gerai. Kad ir ką beveikčiau, man vis norisi pribėgti prie žmogaus ir pasirodyti, kad esu šalia. Nu, ir įsitikinti, kad jis dar yra šalia. Man labai reikia žmogaus, todėl labai norėčiau keltis gyventi į namus. Norėčiau rasti šeimininką, su kuriuo galėtume daug visko nuveikti drauge. Labai norėčiau būti laimingas daug veiklos turintis šuo. Kaip galvojat, ar tai įmanoma?

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.