Kitė


VARDAS: Kitė
AMŽIUS: 2017 02 28
DYDIS: Mano mamytė yra Kira, ji yra labradoro ūgio. Aš augsiu arba mamytės dydžio, arba mažesnė
SKIEPYTA
ČIPUOTA
KASTRACIJAI per jauna

Likau viena iš septynių brolių ir sesių. Visi kiti rado šeimininkus. Jau visai ir man norėtųsi  :)
Aš jums nemeluosiu, tikrai negaliu garantuoti, kokio dydžio augsiu. Mano mamytė yra pakankamai didelė, labradoro dydžio, mes visi atrodom labai mažiukai. Bet aš mišrūnė, o prieglaudos patirtis rodo, kad labai dažnai iš mažų šuniukų išauga pakankamai dideli šunys, kokių šeimininkai net nesitikėjo, tai būsimas šeimininkas turi planuoti, kad aš būsiu arba vidutinė, arba didelė mergaitė.
Gera ar bloga būsiu priklausys nuo mano šeimininko. Mamytė mano labai faina šunė. Draugiška, protinga, atsakinga. Nelabai sargi. Aš sargavimui irgi vargu, ar tiksiu. Gyventi norėčiau ir tikėčiausi namie, šalia šeimininko. Noriu kažkam būti draugė.
Po truputį pradėjau savo socializaciją: jau važinėjausi mašina, kas man sekasi puikiai, ėjau į pasivaikščiojimą su dideliais šunimis, susipažinau su vandeniu, su gamta, pravažiuojančiom mašinom - nieko nebijojau  :) Tik mane niurkantiems šunims parodydavau, kai per daug įsijausdavo. Šiaip esu labai į žmogų orientuotas mažas šuniukas. Mokoma, visur vežiojama ir daug visko veikdama užaugsiu tikrai puikiu šunimi, pamatysi, būsimas šeimininke  ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.