Kieša


Privėt! Mano vardas Kieša, bet prieglaudoje mane pravardžiuoja Bintuku :D Kodėl taip? Todėl kad, kai buvau mažiukas, turėjau letenėlės traumą ir atvykęs į "Linksmąsias pėdutes" labai ilgą laiką vaikščiojau su bintu ant galinės letenėlės. Taip dar iš tų laikų man prilipo "klyčka" Bintukas.
Kaip turbūt supratot, prieglaudoje atsiduriu antrą kartą. Pirmą kartą, kai man buvo kokie du mėnesiukai, antrą kartą dabar - būdamas metukų amžiaus šunėkas :) Tiesiog taip atsitiko, kad mano šeimininkė pradėjo pūstis, pilvas pasidarė, kaip balionas. Nežinau, kuo tai susiję su manimi, bet man atrodo, kad dėl to aš čia atvažiavau. O gal dėl emigracijos, dabar jau sunkiai supaisysi... Bet kuriuo atveju, aš savo šeimininkams esu labai dėkingas. Man atrodo, kad buvau mylimas vaikas šeimoje. Kitaip argi būčiau užaugęs toks šaunuolis. O aš esu tikras šaunuolis! Man netgi ketina daryti testą, galbūt galėčiau būti terapeutas. O terapeutais gali būti ne kiekvienas šuo - paklauskit Nordo :)
Aš protingas, paklusnus (tiesa, suprantu tik rusų kalba man sakomas komandas) ir nors esu energingas jaunas šuo, žmogų aš matau, jaučiu ir girdžiu. Esu tobulas šuo!
Dėl šios priežasties ir dėl tos traumos, kurią patyriau vaikystėje su kojyte, aš galiu gyventi tik bute arba namo viduje. Lauke gyventi man tikrai negalima. Taip kad, jeigu manote, kad į butą didelį šunys netelpa, tai geriau pasiskaitinėkite kitų šunelių skelbimus ;) Aš noriu tokių šeimininkų, kokius turi mano draugas Otelas :)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.