Gregas



Sveiki, aš Gregas arba Gregutis. Nuotraukose visiems atrodau didesnis, nei esu iš tikrųjų. O iš tikrųjų aš labai kompaktiškas jaunas pilietis. Atvykau į "Linksmąsias pėdutes" iš Vilniaus oro uosto. Ne, ne lėktuvu, bet irgi gana operatyviai.
Plavinėjau ten vieną dieną aplink terminalą, žiūrėjau, į kokį skrydį čia man įsiregistravus, kai mane pamatė viena darbuotoja su plačiausiai šypsena visam oro uoste. Čiupo į rankas ir nusinešė į savo kabinetą. (Aš sakiau, kad esu nedidukas!).
Po kelių dienų atvariau į Klaipėdą. Pasitūsinau su draugais prie jūros, parke, užgyvenau kambarioką ir galvojau, kad radau namus, būsimi šeimininkai net užstatą už mane paliko. Bet paaiškėjo, kad pasikeitė jų planai. Tai aš dairausi naujų namų.
Esu jaunas ir aktyvus, bet pakankamai išlaikytas ir tvarkingas berniukas. Dar kartais nutinka kokia gamtinė bėda viduje, bet labai retai. Esu labai žmogaus šuo. Draugas iki kaulų smegenų. Aš netgi moku taip fainiai įsirangyti ant kelių... taip, jei žmogus pritupia... nu, žodžiu, parodysiu, jei norėsit.
Esu fainas, jaunas, vidutinio dydžio berniukas, drąsiai tilpsiu į namus. Ieškau gero šeimininko, tokio kaip ta mergina iš oro uosto ;)

VARDAS: Gregas
AMŽIUS: 8-9 mėnesiai
DYDIS: Esu vidutinio ūgio, truputį aukštesnis už spanielį
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS
 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.