Forestas (VIDEO)


VARDAS: Forestas
AMŽIUS: 2016 11 25
DYDIS: Aviganio ūgio
DRAUGYSTĖ SU ŠUNIMIS: Esu draugiškas su visais šunim, kartais mėgstu parodyti lyderystę, bet man nifiga neišeina, tai tada truputį gaunu barti. Bet šiaip absoliučiai nekonfliktiškas.
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

ATVYKIMO PRIEŽASTIS: Rastas miške

Aišku, visiems pirmas klausimas kyla - kur dingo mano ausies galiukas? Ogi, mano voljero kaimynas sugalvojo pavaidinti Taisoną ir nukando man jį. Ir nebuvo jokio konflikto. Tiesiog susisuko jam šarabanai: jis sėdėjo savo voljere, aš savo, staiga čiupo man už ausies ir nurovė. Zaraza! O pats po poros dienų išvarė į naujus namus. Dabar laimingas gyvena, o aš likau prieglaudoje gydytis žaizdų. Va, kaip būna!
Bet jau viskas - ausis užgijo, į galvą neėmiau net pirmą dieną. Esu laimingas, patenkintas, visada geros nuotaikos. Jeigu būsimam šeimininkui pasirodys, kad pusė ausies - tai trūkumas, vadinasi, nelabai jis ir vertas manęs. Man gi visai nesvarbu, jei pas kažką nesimetriški antakiai, per daug garbanoti plaukai ar priklijuotos blakstienos - myliu už tai, kaip su manimi elgiasi. Ir mane prašom mylėti už tai, koks esu! O aš esu... Jūs įsivaizduot negalit, koks aš esu! Aš labai geras. Labai stengiuosi būti geras, labai stengiuosi patikti. Viską darau taip, kad ant manęs nesinorėtų pykti. Aš paklusnus, linksmas, protingas, energingas, charizmatiškas. Fainas fainas fainas šuo tik tokiam pat fainam šeimininkui.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.