Emi


VARDAS: Emi
AMŽIUS: 2018 04 08
DYDIS: Man dabar keturi mėnesiai ir aš sveriu 10,5 kg, turėčiau augti gana didelė mergaitė
SKIEPO laukiu
ČIPO laukiu
KASTRACIJAI per jauna

Tą dieną, kai Linksmųjų pėdučių steigėja minėjo savo šuns Otelo gimtadienį, pas ją atvažiavau aš - maža jo kopija. Galima sakyti, pats Otelas parūpino man praėjimą į Linksmąsias pėdutes :) Dabar esu rami - žinau, kad turiu labai gerą angelą sargą ir jis tikrai padės man rasti tobuliausią šeimininką.
Esu dar visai lėlytė, dar daug ko nemoku ir nežinau. Pavyzdžiui, tikrai negaliu pažadėti, kad nepadarysiu keletos balų naujų šeimininkų namuose. Aišku, padarysiu, nes man dar reikia mokytis to. Užtat vaikščioti su pavadėliu moku puikiai!
Kai atvažiavau čia, buvau didesnė bailė, o dabar aš jau pati įlipu į mašiną. Reikėjo matyti mane pirmom dienom - vos ne klykdavau iš baimės, kai mane keldavo į automobilį. O dabar aš jau žinau, kad mašina nuveža ten, kur smagu, ir pati į ją įšoku. Mane atnešusi mergaitė sakė, kad bijau lipti laiptais. Irgi praeitis! Jau laipioju pirmyn-atgal, taip pat be baimės keliuosi liftu, į bangas neriu stačia galva, vaikštau į naujas vietas, kavinėje jau netgi galiu užmigti. Jei galvoji, kad šitie dalykai nesvarbūs, tai tada mes neturim, apie ką kalbėti, nes tai yra socializacija ir ji reikalinga kiekvienam šuniukui. Aš gi ieškau šeimininko, kurį galėčiau visur lydėti. Noriu būti geriausia savo žmogaus draugė ir jo kompanjonė. Noriu gyventi tokį gyvenimą, kokį pažinau su savo laikinais globėjais. Aš neieškau namų, aš ieškau savo Žmogaus.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.