Denis


Atėjo vieną dieną chėbra į darbą, žiūri – aš pririštas prie vartų sėdžiu. Bliamba, kaip buvau išsigandęs. Niekad nedarykit taip savo šuniukui - mes irgi bijom nežinios... Žodžiu, atrišo jie mane, įsileido į vidų, skyrė man voljerą - ir taip tapau prieglaudinukas.
Dabar prisistatau, esu Denis, kaip tas berniukas iš filmo "Denis - grėsmė visuomenei". Tai aš panašiai ir esu :D Nors ryškiai esu praėjęs pagrindinį mokslą, nes moku visas svarbiausias komandas, prieglaudoje dar neapsisprendžiau, kam norėčiau paklusti. Todėl kartais pagadinu nervus ir iš šono žiūrint kartais atrodau truputį palaida bala. Neseniai viena draugė mane išmokė dar vieną triuką - įšokti į vidų per langą :D Žinau, kad toks mūsų bajeris žmonėms didelio džiaugsmo nesuteikė, bet mums tai juokinga buvo :D
Žodžiu, man reikia tvirto šeimininko, kuris suimtų mane į nagą ir priverstų paklusti, nes iš esmės esu gana geras "molis" tokiam darbui: esu jaunas (apie pusantrų metų), vidutinio ūgio (apie 50cm ties ketera), jau šiek tiek mokytas, nors dar jaunatviškai lengvabūdiškas :) 

 

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.