Čipa


VARDAS: Čipa
AMŽIUS: 2013 11 10
KILMĖ: Šeimininkai sako, kad aš esu pekineso ir takso mišrūnė
DYDIS: Esu mažytė, pekinesiuko dydžio

Pabandykit atspėti, kodėl mane atidavė į prieglaudą?
Tai aišku!.. E-mi-gra-vo! Visi dabar emigruoja ir visi palieka savo gyvūnus. Nors mus išsivežti yra net labai paprasta. Ir ne taip brangu, kaip daugeliui atrodo. Tiesiog odiniai batai ir pūkinė striukė, kuriuos turbūt visi pasiima su savimi, šeimininkams brangesni už šeimos narius... Gaila...
Man šita išdavystė buvo labai didelis smūgis. Kelias dienas nė kąsnio į burną neėmiau. Sėdėjau kampelyje ir urzgiau ant visų. Ne iš pykčio. Iš širdgėlos...
Bet taip ilgai man sėdėti niekas neleido. Atėjo, uždėjo pavadėlį... Priešinausi, bet manęs niekas neklausė - vis tiek uždėjo ir išsivedė į lauką. Įkvėpiau gryno oro, apsiuosčiau teritoriją... O kiek čia kvapų! Kol skaičiau tuos 'laiškiukus' kažkaip net atgyvėjau, mintys prasiblaškė. Pradėjau ir uodegą vizginti, ir prašytis glostoma. 
Valgau vis tiek nenoriai, tai dėl manęs čia visi susirūpinę. Bet jau esu žvalesnė. Ir draugiška labai. Noriu, kad mane paglostytų, pašnekintų.
Esu geras šuo su gerom manierom. Labai draugiška. Labai tvarkinga. Prieš tai gyvenau namuose, todėl puikiai žinau, kad namie visokių ten reikalų daryti negalima.
Esu labai gera šunytė geram šeimininkui.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.