Čina


Aš Čina. Kol kas tik prisistatau, kad tokia esu. Man dar reikia atsistoti ant kojų prieš tai, kol galėsiu važiuoti namo. Atvažiavau tokios būklės, kad sunku patikėti, jog atvykau tiesiai iš namų. Atidavė mane dėl emigracijos (dėl ko daugiau?).
Man devyni mėnesiai (gegužės 1d. švęsiu gimtadienį), mano ūgis maždaug 40cm ties ketera, o sveriu aš vos 4,5kg! Kiekvieną mano kauliuką galima suskaičiuoti... Kai teta davė man paėsti, suryjau taip godžiai, kad atrodė, jog manęs kelias savaites niekas nemaitino. Ir tai ne baisiausia - kažkas negero yra padaryta su mano ausytėm. Veterinarė apžiūrėjusi sunkiai suprato, kas ten yra: ar žaizdos, ar apipilta kažkuo... Atrodo, kad mano šeimininkai tiesiog išsidirbinėjo su manim visą šitą laiką...
Nieko! Nuo dabar pradėsiu gyventi kitaip. Kasdien gaunu pavalgyti, todėl turėčiau priaugti reikiamą svorį. Mano ausytės yra stebimos ir valomos, todėl tikiu, kad labai greit jos atrodys taip, kaip ir visų nulėpausių šuniukų :)
Nepaisant mano sunkios būklės, aš esu stebėtinai ištverminga ir linksma :) Ne be reikalo esu šuo, mes gi optimistai iš prigimties! Tai aš kaip maža beždžionytė karstausi voljero grotom ir rytais juokinu visus sėdėdama ant tvorelės viršaus :) Tai aš nedrąsiai, bet pirma bėgu pasisveikinti su naujai sutiktu žmogumi :) Ir tai aš visiškai nebijau, kai mane pakelia ant rankų - aš juk alpinistė :)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.