Bruknius Protingulas


VARDAS: Bruknius
PAVARDĖ: Protingulas
AMŽIUS: 8 metai
DYDIS: Esu kažkur spanielio dydžio

O ISTORIJA MANO TOKIA: Miglinėju vieną dieną po rajoną - pasimetęs, gatvės dorai perkirsti nesugebantis - tik žiūriu - pareina tokia faina teta. Šypsosi plačiausiai, kažką man sako ir eina artyn. Iškart pajutau - šita teta kvepia meile. Per kokią minutę ji pelnė mano pasitikėjimą ir aš kuo ramiausiai pradėjau tipenti šalia jos. Galiausiai paaiškėjo, kad mano šuniška intuicija manęs neapgavo - man plačiausiai besišypsanti teta yra Linksmųjų pėdučių savanorė. Taip aš atsidūriau čia. 

Galiausiai paaiškėjo, kad, ko gero, mane į Klaipėdą atvežė ir paliko vienos iš mano merginų šeimininkai, mat aštuoneris metus gyvenau palaidą vyrišką gyvenimą vienuose soduose. Asistavau visoms man patikusioms vietinėms kalytėms ir susilaukiau viso būrio brukniukų. Tai pabodo mano merginų šeimininkams ir jie tiesiog išvežė mane kuo toliau nuo pagundų.

Vieni išvežė, kiti siaubingai dėl to kremtasi. nes aš būvau labai mylimas ir prižiūrimas šuo tarp vietinių moteriškių. Taigi visi pasitarėm ir kažkas ten nusprendė, kad po vienos nedidukės operacijos galėsiu grįžti ten, kur gyvenau ir laimingas tęsti savo viengungišką gyvenimą šįkart su kalėmis palaikydamas tik platoniškus santykius ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.