Bosas


VARDAS: Bosas
AMŽIUS: 2015 12 03
DYDIS: Esu Vokiečių aviganio ūgio
SVEIKATA: Man buvo daryta akių operacija, dėl įaugusio akies voko, todėl būsimam šeimininkui reikės kas antrą dieną plauti man akis. Bet aš to vertas
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Atvažiavau į prieglaudą apsiašarojęs, nedrąsus, gyvenime neskiepytas, negydytas, pasimetęs, su poros metrų grandine ant kaklo, bet geras iki negalėjimo. Gyvenime visiškai nemačiau švelnumo, bet noriu jo labiau nei maisto.
Esu labai labai geras šuo, kuris vaikystėje sutiko tik labai netikusius žmones... Ne, jie manęs nemušė (bent jau, kiek atsimenu). Jie pasiėmė mane visai mažutį, laime ir optimizmu trykštantį šuniuką, ir pasodino vištų saugoti. Aš net loti nemoka, ką aš galiu saugoti?
Turėjau dviejų metrų grandinę ant kaklo ir visos mano dienos slinko vienodai: išlendu iš būdos, paeinu maksimum du metrus nuo jos, prisėdu, atgulu, atlieku gamtos reikalus, jei pasiekiu dubenėlį, pavalgau, vėl prisėdu, vėl atgulu... Ir taip kasdien. Dvejus metus. Kol mirė mano šeimininkė.
Dabar aš prieglaudoje. Ir, kad ir kaip keistai skambėtų, dabar aš gyvenu geriausias dienas savo gyvenime. Jūs nepatikėsit, bet aš kasdien - KASDIEN - lakstau po kiemą. Ir ne tik po kiemą, aš einu pasivaikščioti į kitas vietas. Aš pamačiau jūrą. Pasirodo, pasaulis daug didesnis, nei du metrai aplink būdą. Mane kasdien kažkas paglosto. Mane čia myli ir maloniai kutena po kaklu, aplink uodegą - visur.
Man buvo atlikta akies voko operacija. Dabar beveik nebe ašaroju, mano akys yra dėkingos daktarytei. Bet man geriausia gyventi švarioje aplinkoje, todėl ieškau namų namuose. Ir mano šeimininkas turės kasdien arba kas antrą dieną praplauti man akis. Aš to vertas!

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.