Bono


VARDAS: Bono
AMŽIUS: 2018 04 11
DYDIS: Esu labradoro ūgio, tik lieknesnis
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Kol buvau dar visiškas pyplys, liauškis, viską dariau taip tep lep, bet jaučiausi labai "važnas" ir duodavau į kaulus už save vyresniems šunims. Paskui pradėjau krimsti mokslu, nu, dar buvau truputį nusodintas vieno didelio juodo šuns, paprotingėjau ir dabar esu vienas iš tų šunų, dėl kurių prieglaudoje niekas nesiskundžia :)
Vienintelis mano minusas yra tas, kad susitikęs mylimą žmogų niekaip negaliu išlaikyti meilės savyje ir noriu ją išreikšti visu kūnu. Puolu į glėbį, šoku, džiaugiuosi, kad tik nepamirštų, kaip aš jį myliu ir vertinu.
Viskas! Tik tiek bėdų su manimi :) Visais kitais atvejais esu tobulas šuo! Klusnus, atsidavęs, nekonfliktinis. Galiu bendrauti su visų amžių ir dydžių šunimis, su visų amžių ir dydžių žmonėmis. Atsišaukiu, kai mane kviečia. Tiesą sakant, nelabai ir atsitraukiu, nes dėmesys ir skanukas man svarbiau už skrendantį paukštį ar pro šalį begantį šunį. Moku komandas "Sėdėk", "Vietoj", "Šalia" - ačiū mano asmeninei savanorei Saulei už tai :) Taip taip, turiu asmeninę savanorę :) Aš jums sakau, kad esu mokytas šuo. 
Esu toks geras ir taip atsakingai namams paruoštas šuo, kad šeimininkas turės nuo amnęs neatsilikti ;)

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.