Barsikas


Jeigu mano šeimininkė mato mano skelbimą, tai noriu pasakyti, kad labai ją myliu! Dabar dar ilgiuosi ir truputį nerimauju naujoje vietoje, bet man viskas bus gerai!
O dabar kreipiuosi į būsimą šeimininką. Man dveji metukai. Esu jaunas, sveikas ir, kadangi buvau be galo mylimas katinas, užaugau puikia asmenybe... Mano šeimininkė sunkiai susirgo... Štai kodėl aš čia. Atvykęs kurį laiką labai stresavau, šnypščiau ir keikiausi į visas puses. Bet dabar jau esu visai kitas "žmogus": jau pats prieinu, kad mane paglostytu, ieškau draugijos, noriu švelnumo. Esu labai meilus ir prie žmogaus prisirišęs katinėlis.
Mano pailgas smailas snukytis daro mane panašų į orientalo katinuką :) Aš nesakau, kad esu orientalas, aš esu mišrūnas ir tuo didžiuojuosi, o mano profilis daro mane ypatingą :) Dar gamta man padovanojo žavų grakštumą, dėl kurio atrodau taip, lyg turėčiau mėlyno kraujo :) Ai, iš vis, aš esu gražus, jaunas, atsidavęs, draugiškas, paskiepytas, sterilizuotas ir galiu nors ir šiandien vykti į naujus namus :)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.