Barsas


Sakot, nieko nėra be trūkumų? Vadinasi, nepažįstat manęs :) Susipažinkim ;) Aš Barsikas. Man 2 metukai. Esu katinukas be priekaištų!
Sakoma, kad šuo šoka jums ant kelių iš meilės, o katė - nes ant jūsų kelių jai šilčiau. Taigi! Aš esu tas katinas, kuris ant kelių šeimininkui šoka tik iš meilės. Gal taip yra todėl, kad ilgą laiką šuo buvo geriausias mano draugas :) Taip! Posakis "riejasi kaip šuo su kate", mano atveju taip pat negalioja :) Praktiškai esu išimtis iš taisyklės :) Mes ne tik sugyvendavom, aš netgi pilvo masažą savo keturkojui draugui darydavau :)
Čia dar ne viskas. Kartu su mumis gyveno visas zoologijos sodas: papūgėlė, kuri galėdavo man prieš nosį marširuoti ir aš nė minties neturėdavau jos skriausti, ir katinas, kuris iki šiol buvo vienintelis nedraugiškas gyvas padaras man. Turint omenyje tai, kad prieglaudoje su kitais katinukais sutariu kuo puikiausiai, manau, kad būtent mano senolio kambariokio nesugyvenamas būdas ir buvo mudviejų rietenų priežastis. Kadangi mano buvę šeimininkai rado mane tuomet, kai senukas katinas jų namuose buvo pragyvenęs net devynerius metus, jiems teko priimti sunkų sprendimą ne mano naudai. Taip atsidūriau prieglaudoje. Tiesa, esu vienas iš labiausiai prižiūrėtų katinų, atsidūrusių globos namuose: esu kastruotas, žvilgantis, kvepiantis, tvarkingas, puikiai moku naudotis katiniška dėžute. Aš jums sakau, esu nepriekaištingai tobulas katukas :) Pasiseks tam, kuris pasirinks mane savo šeimos nariu ;)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.