Arktika


Grįžau atgal į prieglaudą. Mano šeimininkė pasijuto nėščia ir man teko grįžti į "Linksmąsias pėdutes", nes būdama didelio ūgio aktyvi mergina esu per stipri kompanjonė jai pasivaikščiojimų metu. Bet jūs manęs negailėkit! Neįsivaizduojate, kaip džiaugiausi čia grįžusi :) Laksčiau po kiemą, kaip galvą pametusi, šokau į glėbį kiekvienam žmogui, kurį prieš tai pažinojau ir inkščiau iš laimės kaip mažas šunytis :) Bet tai nereiškia, kad mano vieta dabar tik čia. Tai reiškia, kad turbūt prieš tai buvau ne savo vietoje, tik ir viskas. Dabar ieškau tikrųjų namų :)
Aš esu auksinė kalytė! Atsidavusi, prieraiši, draugiška visiems, nesvarbu, auaugęs tu ar vaikas, ir kantri esu neįtikėtinai :) Kai vieną dieną siusdama nusilaužiau nagą (bet rimtai nusilaužiau) ir jį man teko pašalinti, tai laikiausi labai gerai: beveik neinkščiau, visai nesidraskiau, o kai po procedūros gavau dar ir skanėstų ir krūvą pagirų, tai buvau pasirengusi leisti ir kitus nagus nukarpyti man :D
Ieškau ne tik gero šeimininko, bet ir tokio, kuris mėgsta užsiimti su šuniu. Aš dar visai jauna mergina, man kažkur pusantrų metukų, dar jaunatviška energija netelpa mano kailyje, todėl neišvedžiota ir neišsikrovusi galiu namie ir žalos pridaryti. Būsimas šeimininkas turėtų tai suprasti ;)
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.