Amūras


VARDAS: Amūras
AMŽIUS: 2016 11 24
DYDIS: Esu truputį žemesnis už aviganį
SKIEPYTAS
ČIPUOTAS
KASTRUOTAS

Mano istorija tokia ilga, kad pačiam galva susisuka bandant ją prisiminti. Prie beveik dvejus metus atvažiavau į prieglaudą mamytės pilvelyje. Gimiau čia, prieglaudoje. Kai truputį paaugau man rado šeimininkus. Jie atrodė geri ir patikimi, kitaip nebūtų manęs atidavę jiems. Po kurio laiko negerai susiklostė jų reikalai ir mano pirmieji šeimininkai atidavė mane kažkokiai merginai. Ji irgi paaugino ir kažkas pas ją irgi pasikeitė, tai atidavė mane savo draugės tėčiui. Draugės tėtis buvo neįgalus ir rūpestis manimi jam buvo per sudėtingas, tai galiausiai, tiek klajojęs, aš vėl grįžau ten, kur gimiau.
Ir nepaisant to, kad buvau mėtomas iš namų į namus, aš užaugau labai šaunus šuo. Esu protingas, paklusnus, į žmogų orientuotas šuo. Moku visas pagrindines komandas ir jų klausau. Neturiu bereikalingū baimių. Labai mėgstu vandens linksmybes :)
Visą gyvenimą gyvenau bute. Į butą norėčiau ir grįžti. Noriu, kad žmogus visada būtų šalia. Noriu mokytis su juo, važiuoti prie jūros, eiti į miestą - lydėti jį visur, kur tik šuo gali lydėti šeimininką. Ieškau žmogaus, su kuriuo galėčiau būti ir tada, kai jam gerai, ir tada, kai užgula bėdos. Noriu būti jo šeimos narys iki paskutinės savo gyvenimo dienos.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.