Aja


MANO DOSJE
Vardas: Aja
Amžius: ~3 metai
Kilmė: šilkinis kemsterjeras
Charakteris: šuns terapeuto
Atvykimo į prieglaudą priežastys: jau nebepamenu, tikriausiai, emigracija, kas daugiau bus :D

PLAČIAU APIE MANE
Aš Aja, man beveik treji, ir "Linksmosiose pėdutėse" toli gražu nebesu naujokė. Tie, kurie mane pažįsta, tikriausiai galvojau, kad laukiau naujos šukuosenos, kad galėčiau prisistatyti būsimam šeimininkui, bet jie klysta! Aš tokia beprotiškai fantastiška, kad turėjau būti šuo-terapeutas. Bet - jūs įsivaizduokit - kiti šunys-terapeutai tam užprotestavo! Ot, kokie! Kol gyvenam kartu, miegam ant vieno guolio, siuntam vienam kieme, tol draugai, bet vos tik nueinam į terapijas ir aš noriu prišokti prie žmogaus, jie neleidžia! Nė vienas, nei Nordas, nei Dūda, nei ta špėndrikas Knopkė. O Knopkė dar mažesnė ir už mane. Aš jau esu maža, bet Knopkė dar mažesnė, o raunasi kaip didelė.
Aš viską suprantu - dreba dėl savo darbo vietos, dėl etato. Nieko! Aš užtat rasiu gerą šeimininką. Tokį, kuris nesugadintų mano terapeutiško charakterio. Aš esu minkštutė, jaukutė, visiškai neagresyvutė. Bent kartą per valandą prieinu ir patapšnoju savo minkšta leteniuke :) Jeigu kas paima ant rankų, tai guliu glėbyje kaip mažas leliukas arba pliušinis žaisliukas :) Galėčiau net į lauką neiti, o tik gulėti glėbyje ir džiaugtis :)
Aš iš vis esu nerealus šuo - moku duoti penkis, moku ploti... Viską moku! Kai mus su terapeutais maitina, visi laukiam prie virtuvės durų. Nepuolam, kaip akis išdegę, o kantriai laukiam. Paskui mus visus kviečia paeiliui ir prie bliūduko prieinam po vieną. Va, kokie mes protingi! Va, kokia aš protinga, nors ir visai mažiukė! Ieškau tokio pat protingo šeimininko, ne prastesnio :P
____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.