Gilė


VARDAS: Gilė
AMŽIUS: 2016 12 13
SKIEPYTA
ČIPUOTA
KASTRUOTA

Pačioj vasaros pabaigoj nešina pilvu atėjau į vienos moters kimą, ji rado man vietos savo šiltnamyje, kur jau kitą dieną aš susilaukiau penkių nuostabių mažylių. Sakysit, šiltnamis saugi vieta auginti mažiukus, ypač kai to šiltnamio šeimininkė pati mane į jį įleido? Nifiga! Aplink tą šiltnamį pradėjo sukiotis moters kaimynai ir grasinti, kad surinks mus visus ir nuneš į upę! Prie ko čia jiems rūpintis svetimu šiltnamiu... Bet žmonės va tokie, rūpestingi. Tai aš vieną naktį išsinešiau iš ten visus savo mažylius. Kokį mėnesį slėpiau juos, o kai jau atkuto vėl grįžau pas gerąją moterį. Ir ji vėl leido man apsigyventi jos šiltnamyje. Netgi padėjo namus rasti dviem iš mano mažylių.
Galiausiai persikėlėm čia. Radau namus visiems savo vaikams, o pati persikėliau į katinų kambarį ir pradėjau gyventi sau.
Esu draugiška ir sukalbama katė. Nors negyvenau namie iki šiol (tikriausiai), bet kuo puikiausiai išmanau namų taisykles. Esu tvarkinga, rami, nelakstau sienom. Dažniausiai ramiai kimarinu savo guolyje ir laukiu glostymo. Ieškau šeimininko, kuris moka glostyti su meile.

____________________________________
Daugiau informacijos apie mane
+370 646 19845


Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.